Σοκολατόπιτα σιροπιαστή με γλάσσο σοκολάτας - καραμέλας toffee!!!





















Υλικά :
Για το κέϊκ:
3 αυγά μεγάλα ολόκληρα
6 κ. σούπας ξυλιτόλη κρυσταλλική
100
ml γάλα φρέσκο 0%
350 γρ. γιούρτι 0%
2 κ. σούπας κακάο
1 κ. σούπας μεγάλη πρωτεϊνη γάλακτος
2 κ. σούπας μεγάλες αυγό ολόκληρο σκόνη ή ασπράδι σκόνη
1 κ. σούπας μεγάλη ασπράδι σκόνη
10 κ. σούπας μιξ (2) κοφτές
άρωμα βούτυρο,
cream & cookies, creamy 
1/2 κ. γλυκού σόδα
 
1 φακελάκι
baking powder ή μία κ. σούπας
Για το σιρόπι:
3 κούπες νερό
6 κ. σούπας ξυλιτόλη
50 χαπάκια
 ζαχαρίνης
2 κ. σούπας κακάο 1%
2 βανίλιες
άρωμα
toffee
άρωμα
capuccino
Για το γλάσσο:
150
ml γάλα 0% ή νερό ή ανάμεικτο
2 κ. σούπας κακάο 1%
3 κ. σούπας ξυλιτόλη
άρωμα
toffee, πραλίνα & capuccino
10 κ. σούπας γάλα σκόνη 1%
3 κ. σούπας μιξ 1
2 κ. σούπας ασπράδι σκόνη
1/2 κ. γλυκού άρωμα πραλίνα σοκολάτα



Εκτέλεση 

Για το κέϊκ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ξυλιτόλη και τα αρώματα. Ανακατεύουμε όλες τις σκόνες και τις ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη για να μην σβολιάσει το μείγμα μας.Προσθέτουμε το γιαούρτι εναλλάξ με τις σκόνες και το γάλα. Σαν αποτέλεσμα έχουμε έναν παχύρευστο χυλό που απλώνεται με ευκολία. Γίνεται ένα μεγάλο πυρέξ.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά.
Για το σιρόπι:
Βράζουμε τα υλικά όλα μαζί για ένα δεκάλεπτο (προσοχή φουσκώνει λόγω του κακάο).
Σιροπιάζουμε το γλυκό καυτό με το που το βγάλουμε από το φούρνο και όταν απορροφήσει όλο το σιρόπι το βάζουμε για 12 με 20 στους 180 στον αέρα και όπως είναι ζεστό ρίχνουμε το γλάσσο.
Για το γλάσσο:
Ανακατεύουμε καλά με μπίμερ να γίνει παχύρευστο και ρίχνουμε στο ζεστό σιροπιασμένο γλυκό.
Καλή Απόλαυση!