
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα και προσθέτουμε με τη σειρά τα υλικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Προς το τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε μία τσιμπιά αλάτι για νοστιμιά. Το βάζουμε σε μικρή φόρμα σε λαδόκολα και το αφήνουμε για ένα εικοσάλεπτο περίπου να ξεκουραστεί μέχρι να προθερμάνουμε το φούρνο στους 170ο C. C. Ψήνουμε περίπου για 45 λεπτά χαμηλώνοντας στους 160ο C. Μόλις καταλάβουμε ότι ψήθηκε, αν χρειάζεται ,το βάζουμε στη σχάρα του φούρνου, στους 130ο C γκρίλ μόνο πάνω για να πάρει χρώμα.... Βγαίνει καταπληκτικό και ζυγίζει με αυτές τις αναλογίες κάπου 400 με 500 γραμμάρια!!! Καλή επιτυχία !!!