
3 κσ γάλα σκόνη
1,5 κ.σ mix de fibres
3 κουταλιές σούπας γιαούρτι 0%
2 κσ ξυλιτόλη ή ζαχαρίνη για ψήσιμο και έξτρα για ντεκόρ
1 κγ μπεικιν
1 αυγό, λίγο ξύδι
1 βανίλια
άρωμα βούτυρο
2 βανίλιες
2-3 σταγόνες εκχύλισμα μαστίχας
1 μύτη κουτ. γλυκού κανέλα για τη ζύμη και έξτρα για ντεκόρ
Γέμιση
Τυράκι σπιτικό από γιαούρτι ανάλατο (συνταγή εδώ αν θέλουμε το αρωματίζουμε και του προσθέτουμε γλυκαντικό εγώ το έβαλα σκέτο)!!!
Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε στο μούλτι ή με μπίμερ κατά προτίμηση ώσπου να γίνει ενιαίο πηχτό μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης για μάφινς.
Σε κάθε φορμάκι βάζουμε ½ κουτ γλυκού τυράκι κρέμα με λίγη κανελίτσα.Αυτό βυθίζεται αλλά δεν μας πειράζει!!!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά,να φουσκώσει να σταθεί το μείγμα και να ροδίσει. Μόλις βγουν πασπαλίζουμε με κανέλα και ζαχαρίνη ή ξυλιτόλη περασμένη από το μούλτι σαν άχνη !!!
Καλή απόλαυση Dukaners!!!!